Nog één nachtje - Reisverslag uit Ascharina, Zwitserland van Mirte Os - WaarBenJij.nu Nog één nachtje - Reisverslag uit Ascharina, Zwitserland van Mirte Os - WaarBenJij.nu

Nog één nachtje

Door: Mirte

Blijf op de hoogte en volg Mirte

18 December 2007 | Zwitserland, Ascharina

Nog één nachtje

Nog maar één nachtje slapen en dan ben ik jarig.
Mijn ouders zijn speciaal voor mijn verjaardag een weekje hier op bezoek.
Vandaag zijn we naar Davos geweest, een rondje om het meer gelopen. En daarna met het treintje bij de Schatzalp omhoog. Toen we boven wat gedronken hadden, met een prachtig uitzicht zijn we weer naar beneden gelopen. Het was vooral heel erg koud maar wel prachtig weer en een heel mooi uitzicht.

Vorige week is Tinze 4 geworden. Ook dat was weer een heel feest. S'morgens hebben we eerst met z'n allen ontbeten en daarna cadootjes uitpakken. Na het cadootjes uitpakken hebben we gesleed. Tinze had een grote ronde slee gekregen, waar je heel hard mee rondjes draait.
S'middags had Tinze haar eerste zwemles. Dit vond zij en wij erg spannend. Maar het ging erg goed, en ze vond het erg leuk. Ondertussen ging ik samen met Silke zwemmen. Ook na Tinze's zwemles hebben we nog even vrij gezwommen.
Na het zwemmen nog frietjes eten bij de mac, dan is het feest echt helemaal compleet.

Maar morgen, ja wat dan.
Ik ben heel benieuwd wat er dan gaat gebeuren. Na het eten moest ik even weg en gingen zij overleggen wat er morgen zou gaan proberen. Maar wat ze hebben besproken, ja dat wilden ze natuurlijk niet vertellen. Dus dat is nog een verassing.
Ik hou jullie wel op de hoogte van wat er is gebeurd.

Groetjes Mirte

• 18 December 2007 - 22:11

Wie :

wie o wie zal de eerste zijn???????????
    ik!!!!!!!!!!!!!!!

• 18 December 2007 - 23:02

Karolien:

Hallo,
    lang zal ze leven,lang zal ze leven,lang zal ze leven in de gloria in de gloria in de gloria hieppieppiep hoeraaaaaaaaa
    Mirte is jarig hoeraaaaaa!!!!!!!!
    hé hé eindelijk jarig!

hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag mirte maak er een leuke fijne en gezelligge dag van! nou dat zal vast wel lukken nu je pa en ma al op je verjaardag zijn dat word vast groot feest!

groetjes Emiel en Karolien.

• 19 December 2007 - 00:45

Jamaica:

Hartlijk Gefeliciteerd met je 22ste verjaardag. Ik hoop dat het een leuke dag word, maar dat gaat vast lukken met zo veel mensen om je heen. Heel erg leuk dat je ouders ook naar je verjaardag zijn gekomen.

Vele groetjes van Jamaica.

• 19 December 2007 - 08:04

Fam. Ras:

Hoi Mirte,

van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat spannend als ze van alles achter je om regelen, dat wordt vast een hele bijzondere dag! Veel plezier!

groetjes van de familie Ras

• 19 December 2007 - 09:55

Ome Huib/tanteHennie:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, van iedereeen hier.

• 23 December 2007 - 21:50

Karolien:

Hoi Mirte,
    wij wensen je van hier hele fijne feestdagen, Merry Christmas and a happy New Year!
    vele groetjes van Emiel en Karolien.

• 24 December 2007 - 14:02

Annemarieke:

Heej Mirte,

Hier even een berichtje van mij!
    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    leuk joh dat je met de kleine hebt gezwommen en ook dat je nu gaat skieen op je toffe skies.

Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukig 2008!!!

groetjes Annemarieke

• 30 December 2007 - 18:30

Fam Van Zweeden:

Hoi Mirte, ik ben weer helemaal met je avonturen in Zwitserland, een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En bedankt je je mooie kerstkaart, we werden helemaal jaloers van al die sneeuw. Wij hadden natuurlijk helaas weer geen witte kerst, zelfs niet meer op natuurijs kunnen schaatsen. We zijn wel met de kinderen naar Eeklo geweest afgelopen vrijdag daar hebben ze voor het eerst in hun leven geschaatst, helaas viel Tirza bij het laatste rondje en brak meteen haar arm. Nu zit ze dus met haar arm tot haar oksel in het gips...Heel vervelend maar ze red zich wel.
    Nou alvast een fijne jaarwisseling morgen, eet niet teveel oliebollen!! Laat nog maar eens weten wanneer je op tv komt dan gaan we zeker kijken!!!
    Veel liefs de buurtjes uit de Klapstraat.

• 01 Januari 2008 - 13:21

Emiel &Karolien,:

Hier alles oké,
    Wij wensen jou een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2008!

groetjes van Emiel en Karolien doeiiiiiiii